Sannheten og fortellingen 1 av 4

Sannheten og fortellingen


Sannheten og fortellingen

Audio
Historien om Sannheten og Fortellingen, fortalt av Heidi Dahlsveen

Tåler vi sannheten? Hør historien om sannheten og fortellingen.

Fortalt på fortellerkafé på Hønse Lovisas Hus på fortellerdagen 16. mai 2011. Hør alle historiene fra denne dagen. Fortellerdagen 16. mai 2011 på Hønse Lovisas Hus
http://digitaltfortalt.no/search?subjects=%22fortellerkaf%C3%A9%22

Forfatter
Heidi Dahlsveen
Institusjon
Hønse Lovisas Hus
Publisert
13/05/2012
Lisens
Navngivelse-Del på samme vilkår

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Et eventyr

Et eventyr er et musikkalbum med Sebastian, utgitt i 1989.

Eventyr

Eventyr er fantasifulle fortellinger om mennesker, dyr og overnaturlige vesener. Fortellingene inneholder gjerne faste stilmessige trekk som det var en gang, fantastiske elementer og handler ofte om overnaturlige og overmodige heltedåder. Flere eventyr har opphav i gamle myter med klangbunn i religion og psykologi. Eventyr som opprinnelig ble overlevert muntlig, har ukjent opphavsperson og kalles folkeeventyr, mens eventyr med kjent forfatter ofte kalles kunsteventyr.

Keltiske myter

Keltiske myter er en bok i Bokklubbens serie Verdens Hellige Skrifter, redigert av Jan Erik Rekdal og utgitt i 2006. Boken inneholder mytologiske fortellinger fra keltisk mytologi med vekt på irsk og walisisk mytologi.

Elektriske eventyr

Elektriske eventyr er en antologi av science fiction-noveller, redigert av Bing & Bringsværd. Novellene er opprinnelig skrevet for et voksent publikum, men er samlet for ungdom, ledsaget av spørsmål og oppgaver og utgitt som en av Gyldendals skoleutgaver av Gyldendal Norsk Forlag i 1972. Redaktørene har både tatt med oversatte noveller og tre hver av sine egne, samt et selvskrevet essay om genren science fiction og ekstramateriale.

På nye eventyr

På nye eventyr er et musikkalbum fra Rune Rudberg, utgitt i 2000.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens