«Oppskrifter på kvardagen » - Kari forte... 1 av 3

«Oppskrifter på kvardagen » - Kari fortel om hennar tilhøve til mat


«Oppskrifter på kvardagen » - Kari fortel om hennar tilhøve til mat

Kari har laga kvalgryte og fortel om kvifor ho valgte akkurat denne retten. Ho har fleire tankar om mat og korleis ho vel ut den maten ho set på bordet. Kortreist mat er bra meiner ho. Vidare liker ho godt å finna ut kva andre kulturar kan tilby på matfronten og då tek ho seg gjerne ei matreise.

Kva mat serverar ein til middag på kvardagen? Kva "oppskrifter har ein i det dagelege i høve til mat og skikk i vår samtid?

På matmøtet på Manger i Radøy kommune hadde vi gleda av å få fem ulike perspektiv på middagsrettar i høve til kvardagsmat. Forteljingane vart podusert på Manger og er eit samarbeid mellom den lokale bedrifta Aufera og DIgitale Forteljingar ved Museumssentert i Hordaland.

www.digitaltfortalt.wordpress.com

Forfatter
Mariela Norheim
Institusjon
Museumssenteret i Hordaland
Publisert
18/07/2011
Lisens
Opphavsrett

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Kategori:Norsk tradisjonsmat

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens