Isen som ikke måtte smelte 1 av 2

Isen som ikke måtte smelte


Isen som ikke måtte smelte

En elev-fortelling om kjærlighet til isen - og om gamle dagers isproduksjon i Brevik

Fortellingen er laget av Kristine Onarheim, elev ved medier og kommunikasjon, Porsgrunn videregående skole.

Denne fortellingen, sammen med en rekke andre fortellinger knyttet til kystkultur-prosjektet, er bl.a. vist under Kulturnatta i Porsgrunn 7. november 2009.


---

Prosjektet Kystkultur i Telemark viser fortellinger fra Telemarkskysten. Fortellingene er resultat av kurs/workshops i Langesund, Porsgrunn og Kragerø høsten 2009, høsten 2010 og vinter 2011. Filmene er produsert av mange ulike deltakere fra kystkultur-relaterte miljøer i Telemark, samt elever ved 3. klasse i medier og kommunikasjon, Porsgrunn vgs.

Prosjektet handler om å formidle kulturarven på Telemarkskysten med digitale fortellinger som verktøy. Prosjektet er finansiert av Norsk Kulturråd, Telemark Fylkeskommune, Bamble, Kragerø og Porsgrunn kommuner. Verkstedene er gjennomført i samarbeid med Bjarne Nærum ved Høgskolen i Telemark (prosjektleder) og selskapet Jazzmontør.

For mer informasjon - se lenke(r) oppe til høyre.

Du må gjerne legge inn en kommentar til fortellingen i feltet på høyre side.

Og, ikke minst, lag din EGEN fortelling og del den med oss og andre - her!

Forfatter
Kristine Onarheim
Institusjon
Kystkultur i Telemark
Publisert
16/12/2009
Lisens
Opphavsrett

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Kystkultur

Kystkultur er et samlebegrep for det som særpreger livet langs kysten av Norge. Det brukes og oppfattes på flere ulike måter: Ofte tenkes det mest på livet og aktivitetene i tiden før utjevningen av livsvilkår skjøt fart for alvor etter krigen, men i en del sammenhenger kommer det fram meninger om at kystkultur er det som skjer på kysten , mens fortidens kystkultur er historie og folkeminne.

Kategori:Kystkultur

Industri

Industri (latin: industria, flid) er en form for økonomisk virksomhet som er kjennetegnet av at

Museene for kystkultur og gjenreisning i Finnmark

Museene for kystkultur og gjenreisning i Finnmark ble etablert i 2006 som en fusjon av fem små museer på kysten av Finnmark. Selskapet eies av kommunene Hammerfest, Måsøy, Nordkapp, Gamvik og Berlevåg. Avdelingene har beholdt sine gamle navn. Disse er: Gjenreisningsmuseet for Finnmark og Nord-Troms i Hammerfest, Måsøy museum i Havøysund, Nordkappmuseet i Honningsvåg, Gamvik museum og Berlevåg Havnemuseum. Hovedkontoret ligger i Honningsvåg.

Mal:Museene for kystkultur og gjenreisning i Finnmark

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens