Fjotten


Fjotten

Audio
En historie til om Fjotten, fortalt av Kjell Baltzersen | Eier: Norsk kulturråd
Audio
Tre korte fortellinger om Fjotten, fortalt av Kjell Baltzersen | Eier: Norsk kulturråd

Det er mange historier om Fjotten, en byorginal på Sagene for lenge siden. Ennå lever Fjotten i minnene til noen av de som vokste opp på Sagene på Fjottens tid, og noen av historiene om denne byorginalen får vi høre her.

Kjell Baltzersen er vokst opp i området og er i dag leder av Sagene Torshov Historielag. De har jevnlig fortellerkafeer med mange deltakere. Han har bidratt med fire små fortellinger (i to lydfiler) her på Digitalt fortalt.

Fortaltpå fortellerkafé på Hønse Lovisas Hus på fortellerdagen 16. mai 2011. Hør alle historiene fra denne dagen. Fortellerdagen 16. mai 2011 på Hønse Lovisas Hus
http://digitaltfortalt.no/search?subjects=%22fortellerkaf%C3%A9%22

Forfatter
Kjell Baltzersen
Institusjon
Hønse Lovisas Hus
Publisert
14/05/2012
Lisens
Navngivelse-Del på samme vilkår

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Akerselva

Akerselva er ei elv som renner gjennom Oslo. Den går fra Maridalsvannet i Maridalen, gjennom Bydel Nordre Aker, Bydel Sagene, Bydel Grünerløkka, Sentrum og Grønland i Bydel Gamle Oslo, og renner til slutt ut ved Paulsenkaia i Bjørvika. Elva er nederste del av Nordmarksvassdraget, som i sin tur tilhører Oslomarkavassdragene. Akerselva er 9,8 kilometer lang[1] og har et fall på 149 meter. Den har et nedbørfelt237,911 km² og middelvannføringen ved munningen er 6,43 m³/s.[2]

Verdens latterdag

Verdens latterdag er en uoffisiell temadag lansert i 1998 av den indiske Madan Kataria. Dagen faller på den første søndagen i mai og går ut på å oppfordre folk til å le mer.

Kategori:Akerselva

IK Akerselva

IK Akerselva er en norsk innebandy-klubb fra Sagene i Oslo, startet 9. juni 1983. Klubben spiller hjemmekampene sine i Kringsjåhallen.

Barndom (roman)

Barndom (russisk: Детство, Detstvo) er debutromanen til Leo Tolstoj, først publisert i det russiske litteraturtidsskriftet Sovremennik i 1852. Etter dens utgivelse ble Tolstoj av blant annet Ivan Turgenev beskrevet som det nye talentet i russisk litteratur. Boken er en del av en trilogi og etterfulgt av Gutteår (1854) og Ungdom (1856). Den kvasi-biografiske romanen beskriver den unge gutten Nikolenkas indre liv i en ekspresjonistisk stil.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens