Tottebamsen


Tottebamsen

Husker ikke hvordan og når han fikk navnet, men jeg fikk ham til min 1-årsdag i 1976 av mine faddere, Lena og Per Engerbakk.

Jeg hadde nok en periode der jeg syntes Tottebamsen var veldig uanstendig uten klær, og mamma måtte strikke klær til ham.

Forfatter
Tone Odden
Institusjon
Trysil folkebibliotek
Publisert
10/09/2009
Lisens
Opphavsrett

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Bamse

Bamse kan sikte til:

Bamse (tegneserie)

Bamse – verdens sterkeste bjørn er en svensk tegneseriebjørn skapt av Rune Andréasson. Den populære bjørnen dukket opp på en rekke korte tv-serier i 1966, før figuren fikk sitt eget faste tegneserieblad i 1973. Norge var det eneste landet utenom Sverige og Finland som hadde utgitt Bamse siden starten i 1973, men Egmont Serieforlaget, som utga det norske seriebladet, besluttet i mai 2009 å legge ned bladet i Norge. Fra mai 2013 kommer Bamse ut på samisk under navnet Bamse - máilmmi gievrramus guovža.[1]

Skipshunden Bamse

Skipshunden Bamse (19371944) var en sankt bernhardshund som ble maskot for den norske marinen i Storbritannia under andre verdenskrig. Bamse var den største hunden som tjenestegjorde ombord på et alliert skip og han ble et meget kjent symbol på det frie kjempende Norge.

Bamse och Tjuvstaden

Bamse och Tjuvstaden er en svensk animasjonsfilm fra 2014 basert på seriefiguren Bamse. Den hadde premiere på Kolmårdens delfinarium i Sverige 17. januar 2014.[1]

Teddy

Teddy har flere betydninger:

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens