Steinborg


Steinborg

Hvorfor heter det Steinborg her oppe i lia? Hva kommer navnet av og hvem fant det på?

Digital fortelling brukt ved en demonstrasjon av prosjektet Kultur- og naturreise i Bø og Sauherad 23. mai 2011.

Forfatter
Kultur- og naturreise
Institusjon
Norsk kulturråd
Publisert
13/09/2011
Lisens
Opphavsrett

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Wikipedia:Underprosjekter/GLAM/Artikler pilotområder KNreise

Wikipedia for arkiv, museum og kunst er et samarbeidsprosjekt med mellom Wikimedia Norge, Kulturrådet og en del ABM-institusjoner for å få flere gode artikler om kunst - og kulturfeltet på plass i Wikipedia.

Singapores forsvar

Singapores forsvar (engelsk: Singapore Armed Forces (SAF)) er det militære forsvaret til Singapore. Det består av Singapores hær (Singapore Army), Singapores luftforsvar (Republic of Singapore Air Force (RSAF)) og Singapores marine (Republic of Singapore Navy (RSN)).

Afghanistans forsvar

Afghanistans forsvar (etablert 1880-tallet) består av forsvarsgrenene Afghanistans nasjonalhær og Afghanistans flyvåpen.

Indias forsvar

Indias forsvar (engelsk: Indian Armed Forces (IAF), devanāgarī: भारतीय सशस्त्र सेनाएं, Bhāratīya Saśastra Sēnāēn) er de militære styrkene til republikken India. Forsvaret består av den indiske hæren, den indiske marinen, det indiske luftforsvaret, den indiske kystvakten og diverse andre interservice-institusjoner. IAF ledes av dets øverstkommanderende, president Pratibha Patil, og forvaltes av forsvarsminister A. K. Antony.

Egypts forsvar

Egypts forsvar er de væpnede styrkene til den arabiske republikken Egypt. Det er de største væpnede styrkene på det afrikanske kontinentet, i den arabiske verden og blant de største i verden (rangert som nr. 10). Forsvaret består av fire forsvarsgrener: en hær, marine, et flyvåpen og luftvern (Egyptian Air Defense Command, EADC).

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens