«Oppskrifter på Kvardagen» -Turid si for... 1 av 3

«Oppskrifter på Kvardagen» -Turid si forteljing om den nye kvardagsmaten


«Oppskrifter på Kvardagen» -Turid si forteljing om den nye kvardagsmaten

Heime hos Turid har maten endra seg med i takt med kvardagen. Jobbsituasjon og omsyn til helsa har gjort at Turid nå har funne ny inspirasjon til tradisjonell kvardagskost, og har som mange andre innretta ganen mot sydlegare inspirasjonskjelder.

Kva mat serverar ein til middag på kvardagen? Kva «oppskrifter» har ein i det daglege i høve til mat og skikk i vår samtid?
På matmøtet på Manger i Radøy kommune hadde vi gleda av å få fram fem ulike perspektiv på middagsrettar i høve til kvardagsmat. Forteljingane vart produsert på Manger og er eit samarbeid mellom den lokale bedrifta Aufera og Digitale Forteljingar ved Museumssenteret i Hordaland.
www.digitaltfortalt.wordpress.com
 

Forfatter
Åshild Sunde Feyling Thorsen
Institusjon
Museumssenteret i Hordaland
Publisert
14/07/2011
Lisens
Opphavsrett

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Kategori:Norsk tradisjonsmat

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens