«Oppskrifter på kvardagen » - Aleksandr... 1 av 3

«Oppskrifter på kvardagen » - Aleksandra si forteljing om kvardagsmat


«Oppskrifter på kvardagen » - Aleksandra si forteljing om kvardagsmat

Aleksandra har laga ein middagsrett som er vanleg i Polen. Ho fotel litt om kva skikkar ho er vant med og litt om hennar familie sitt tilhøve til norsk mat. Kva ned å prøve tomatsuppe med ris istaden for makaroni?

Kva mat serverar ein til middag på kvardagen? Kva “oppskrifter” har ein i det daglege i høve til mat og skikk i vår samtid?
På matmøtet på Manger i Radøy kommune hadde vi gleda av å få fram fem ulike perspektiv på middagsrettar i høve til kvardagsmat. Forteljingane vart produsert på Manger og er eit samarbeid mellom den lokale bedrifta Aufera og Museumssenteret i Hordaland.
www.digitaltfortalt.wordpress.com
 

Forfatter
Mariela Norheim
Institusjon
Museumssenteret i Hordaland
Publisert
07/07/2011
Lisens
Opphavsrett

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Kategori:Kosthold

Kosthold er læren om hva vi bør (og ikke bør) spise, og hvordan ulike matvarer i forskjellige mengder i kosten virker inn på vår helse over tid.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens