Karen på Jørland 1 av 2

Karen på Jørland


Karen på Jørland

Karen på Jørland i Bø i Vesterålen var ei allsidig og ressurssterk dame som Regine Normann lot seg inspirere av da hun skrev boka Nordlandsnatt. Fortellingen er del av en film om samiske pionerer som inngår i utstillingen "Mearrariika - Havlandet "- Samisk kultur og historie. Den er laget i 2010 av Museum Nord og Várdobáiki samiske senter for Den kulturelle skolesekken i Nordland og Troms.

Forfatter
Julie Sæther
Institusjon
Museum Nord
Publisert
08/12/2010
Lisens
Opphavsrett

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Samar

Samar kan sikte til:

Sima Samar

Sima Samar (født 4. februar 1957 i Jaghoori, Ghazni i Afghanistan) er ordfører for Afghanistan Independent Human Rights Commission (AIHRC), og har siden 2005 vært FNs spesialreporter for menneskerettighetssituasjonen i Sudan. Hun har fått en rekke ulike priser for sitt arbeide for menneskerettigheter og kvinners rettigheter rundt om i verden.

Eastern Samar

Eastern Samar er en filippinsk provins i regionen Eastern Visayas i landsdelen Visayas. Den omfatter den østlige delen av øya Samar. Den grenser i nord mot provinsen Northern Samar, og i vest mot provinsen Samar. Provinssetet er i Borongan.

Samar (provins)

Samar er en filippinsk provins i regionen Eastern Visayas i landsdelen Visayas. Den omfatter den vestlige delen av øya Samar. Den grenser i nord mot provinsen Northern Samar, og i øst mot provinsen Eastern Samar. Provinssetet er i Catbalogan.

Northern Samar

Northern Samar er en filippinsk provins i regionen Eastern Visayas i landsdelen Visayas. Den omfatter den østlige delen av øya Samar. Den grenser i sør mot provinsene Samar og Eastern Samar. Provinssetet er i Catarman.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens