Innstrandens idrettslag 1 av 2

Innstrandens idrettslag


Innstrandens idrettslag

Innstrandens idrettslag ble stiftet 8. august 1920. Her kan du høre historien om oppstarten av idrettslaget.

Innstrandens idrettslag ble stiftet 1920. Idrettslaget holder til i Bodø, og er per i dag et av nordnorges største. Deler av arkivet etter klubben er avlevert til Arkiv i Nordland. I dette klippet får du høre om oppstarten av klubben. Materialet er hentet fra arkivet etter Innstrandens.

Forfatter
Ketil Jensen
Institusjon
Vikvil
Publisert
09/08/2012
Lisens
Opphavsrett

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Innstrandens Idrettslag

Innstrandens Idrettslag (stiftet 8. august 1920) er et idrettslag fra områdene Mørkved, Støver og Bertnes i Bodø. Det er et av de største idrettslagene i Nord-Norge, med ca. 1 300 medlemmer (2010). Laget har aktiviteter innen fotball, langrenn, volleyball, barneidrett, idrett for utviklingshemmede, og friluftsliv. Laget er medlem av Norges Idrettsforbund.

Mosjon

Trening er å øve, helst systematisk, for å utvikle, forbedre eller opprettholde ferdigheter, evner og egenskaper. Dette gjøres gjennom planlagte, gjentatte repetisjoner, eller en mer allsidig tilnærming der en ferdighet eller evne krever øvelse av andre grunnleggende ferdigheter eller evner for å oppnå ønsket utvikling.

Mosjon for alle

Mosjon for alle er en PR-kassett av Viggo Sandvik, utgitt i 1992. Alle verbale innslag er skrevet av Viggo Sandvik og fremføres av Viggo Sandvik og Rolf Lie Holter.

Kategori:Mosjon

Idrettslag

Idrettslag er en organisasjon som tilrettelegger for idrettsaktivitet. Idrettsklubb, idrettsforening og sportsklubb er andre begrep som nyttes for denne typen idrettsorganisasjoner. Et idrettslag er oftest knyttet til et mindre geografisk område, gjerne sentrert rundt en skole med idrettshall eller et idrettsanlegg.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens