Guttestreker


Guttestreker

Audio
Lek med dynamitt, fortalt av Frank Fredriksen | Eier: Norsk kulturråd | Fotograf:
Audio
Da broa sprengte, fortalt av Frank Fredriksen | Eier: Norsk kulturråd
Audio
Dynamitt i brann, fortalt av Frank Fredriksen | Eier: Norsk kulturråd

Fortellinger om barndom i Oslo under krigen. Mange guttestreker og lek med dynamitt. Hør de tre sterke fortellingene med mye smell.

Frank Fredriksen har vokst opp i Sandakerveien 10, like ved Hønse-Lovisas hus. Han er en aktiv forteller i Sagene Torshov Historielag. På Digitalt fortalt har han bidratt med tre fortellinger fra barndommen, om guttestreker.

Fortalt på fortellerkafé på Hønse Lovisas Hus på fortellerdagen 16. mai 2011. Hør alle historiene fra denne dagen. Fortellerdagen 16. mai 2011 på Hønse Lovisas Hus
http://digitaltfortalt.no/search?subjects=%22fortellerkaf%C3%A9%22

Forfatter
Frank Fredriksen
Institusjon
Hønse Lovisas Hus
Publisert
13/05/2012
Lisens
Navngivelse-Del på samme vilkår

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Verdens latterdag

Verdens latterdag er en uoffisiell temadag lansert i 1998 av den indiske Madan Kataria. Dagen faller på den første søndagen i mai og går ut på å oppfordre folk til å le mer.

Akerselva

Akerselva er ei elv som renner gjennom Oslo. Den går fra Maridalsvannet i Maridalen, gjennom Bydel Nordre Aker, Bydel Sagene, Bydel Grünerløkka, Sentrum og Grønland i Bydel Gamle Oslo, og renner til slutt ut ved Paulsenkaia i Bjørvika. Elva er nederste del av Nordmarksvassdraget, som i sin tur tilhører Oslomarkavassdragene. Akerselva er 9,8 kilometer lang[1] og har et fall på 149 meter. Den har et nedbørfelt237,911 km² og middelvannføringen ved munningen er 6,43 m³/s.[2]

Kategori:Akerselva

IK Akerselva

IK Akerselva er en norsk innebandy-klubb fra Sagene i Oslo, startet 9. juni 1983. Klubben spiller hjemmekampene sine i Kringsjåhallen.

Kategori:Broer over Akerselva

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens