Guttestreker


Guttestreker

Audio
Lek med dynamitt, fortalt av Frank Fredriksen | Fotograf: | Eier: Norsk kulturråd
Audio
Da broa sprengte, fortalt av Frank Fredriksen | Eier: Norsk kulturråd
Audio
Dynamitt i brann, fortalt av Frank Fredriksen | Eier: Norsk kulturråd

Fortellinger om barndom i Oslo under krigen. Mange guttestreker og lek med dynamitt. Hør de tre sterke fortellingene med mye smell.

Frank Fredriksen har vokst opp i Sandakerveien 10, like ved Hønse-Lovisas hus. Han er en aktiv forteller i Sagene Torshov Historielag. På Digitalt fortalt har han bidratt med tre fortellinger fra barndommen, om guttestreker.

Fortalt på fortellerkafé på Hønse Lovisas Hus på fortellerdagen 16. mai 2011. Hør alle historiene fra denne dagen. Fortellerdagen 16. mai 2011 på Hønse Lovisas Hus
http://digitaltfortalt.no/search?subjects=%22fortellerkaf%C3%A9%22

Forfatter
Frank Fredriksen
Institusjon
Hønse Lovisas Hus
Publisert
13/05/2012
Lisens
Navngivelse-Del på samme vilkår

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Verdens latterdag

Verdens latterdag er en uoffisiell temadag lansert i 1998 av den indiske Madan Kataria. Dagen faller på den første søndagen i mai og går ut på å oppfordre folk til å le mer.

Leik

Leik kan referere til:

Barndom (roman)

Barndom (russisk: Детство, Detstvo) er debutromanen til Leo Tolstoj, først publisert i det russiske litteraturtidsskriftet Sovremennik i 1852. Etter dens utgivelse ble Tolstoj av blant annet Ivan Turgenev beskrevet som det nye talentet i russisk litteratur. Boken er en del av en trilogi og etterfulgt av Gutteår (1854) og Ungdom (1856). Den kvasi-biografiske romanen beskriver den unge gutten Nikolenkas indre liv i en ekspresjonistisk stil.

Ivans barndom

«Ivans barndom», russisk originaltittel Иваново детство (Ivanovo djetstvo), er en sovjetrussisk spillefilm fra 1962 regissert av Andrej Tarkovskij (1932–1986).

Leik (album)

Leik er et musikkalbum med Nye Ringnesin, utgitt i 1999.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens