Familien Anker: helt privat 1 av 2

Familien Anker: helt privat


Familien Anker: helt privat

Eidsvollsbygningen skal høsten 2011 stenges for restaurering. Elever fra Bygg og anlegg har fått ta et dypdykk inn i huset før restaureringen setter i gang.

Eidsvoll 1814 har samarbeidet med Bygg og anlegg ved EVS om et pilotprosjekt i digitale fortellinger. Elevene fikk høsten 2010 en unik mulighet til å se Eidsvollsbyggningen fra kjeller til loft.

Eidsvollsbyggningen skal nå gjennomgå Norges største restaurering noen sinne. For elevene var dette en unik sjanse til å se nærmere på denne viktige og spennende bygningen før restaureringen sette i gang om ett år.

Hver gruppe fikk en oppgave de skulle ta utgangspunkt i da de skulle lage sine fortellinger. Her har gruppa sett på fasaden på familien Anker som eide Eidsvollsbygningen i 1814.

Forfatter
Eline Birkeland Lorentzen
Institusjon
Eidsvoll 1814
Publisert
02/12/2010
Lisens
Opphavsrett

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Eidsvollsbygningen

Eidsvoll

Risberget (Eidsvoll)

Eidsvoll Svømmeklubb

Eidsvoll svømmeklubb (ESK, stiftet 1965) er en liten svømmeklubb i Eidsvoll kommune. Eidsvoll Svømmeklubb har godt potensial til å bli en stor klubb, men de mangler et 25-meters basseng. ESK gjør det ganske bra i masters-svømming, og klubben har mange NM-medaljer.

Dal (Eidsvoll)

Koordinater: 60°15′5,4144″N 11°12′8,0460″Ø Dal er et tettbebygd sted sør i Eidsvoll i Akershus, like nord for kommunegrensen til Ullensaker. Dal stasjonHovedbanen ligger her.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens