Dysfunksjonell Hamsun 1 av 2

Dysfunksjonell Hamsun


Dysfunksjonell Hamsun

Knut Hamsun og familie fotografert av Anders Beer Wilse på Nørholm sommeren 1933. Har Wilse sett sannheten om Hamsunfamilien, eller er det vår etterpåklokskap som overtolker?


Forfatter
Per Olav Torgnesskar
Institusjon
Kulturrådet
Publisert
25/11/2010
Lisens
Navngivelse

Relaterte artikler

Anbefal en artikkel fra Wikipedia eller en annen godkjent kilde

Automatisk genererte artikler fra Wikipedia

Forfatter

En forfatter er en person som skriver en tekst. «Forfatter» er ingen beskyttet yrkestittel og alle som skriver, kan i prinsippet kalle seg forfattere. I dagligtale blir imidlertid uttrykket mest brukt om dem som skriver litterære tekster og får dem publisert. I slik bruk blir forfatter en person som har skriving som profesjon.

Teknisk forfatter

Teknisk forfatter (engelsk: Technical Writer eller Technical Author) er en yrkestittel som brukes av personer som utarbeider teknisk dokumentasjon og bruksanvisninger. Arbeidet omfatter utvikling, organisering og vedlikehold av informasjon som skal formidles til brukere av tekniske produkter. Informasjonen omfatter normalt instrukser for bruk, installasjon og vedlikehold av produktene.

Mal:Forfatter

Lewis Jones (forfatter)

Lewis Jones (født 28. desember 1897 i Clydach Vale i Wales, død 27. januar 1939)[1] var en britisk forfatter og politisk aktivist på venstresiden.

John Perkins (forfatter)

John Perkins (født 28. januar 1945 i Hanover, New Hampshire) er en økonom og forfatter.

Alt innhold fra Wikipedia er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens